4 veckor nu

Tiden rusar iväg så fort. Idag är "småfolket" redan 4 veckor gamla ! De är runda och trinda , nyfikna och framåt. En riktig drömkull helt enkelt. Elsa är fortfarande lika duktig och precis "lagom" mycket mamma för dem. De verkar så nöjda med livet de små. Har fått prova på torkat grisöra men fattade kanske inte riktigt vad de skulle göra med det så Elsa var snabb och "stal" det och visade hur man gör och vips så var det grisörat borta....

Idag har de fått börja äta två gånger/dag, torrfodermålet åt de och tyckte det var så gott så, inga problem där heller emd andra ord. Verkar ha god aptit vilket inte alla welshar verkar ha ...vår Vinna t ex som tycker allt annat är viktigare än att äta = (

Jag har nu registrerat dem i SKK och de har fått varsin fin stamtavla med sina walesiska namn , vi har ju valt orter i Wales då welsh springer spaniels härstammar därifrån. Det innebär också att en del orter (namn) kan man nästan inte uttala som svensk = )

Hade tänkt ta lite foton på dem men det är ju så mörkt så det blir bara blixtfoton tyvärr, men jag gör det senare ikväll när de får sitt andra mål för dagen, d v s vällingmålet.Alla ni som skall ha en av de här valparna....glöm inte beställa reflexhalsbanden, de behövs nu när det är mörkt när ni ganska snart bör komma in med era beställningar på hundsaker och hundmat.

Imorgon, torsdag kommer Elsas husse och matte på sitt första besök. Tror det blir ett kärt återseende och inte minst många,många valppussar.


Kommentarer
Postat av: mona

Helt herlige !!!!!

2011-12-05 @ 13:25:34
Postat av: kari

De er jo så søte:) Vi gleder oss masse alle sammen til å få en hjem til oss. Vi er heldige!!!

2011-12-05 @ 16:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0