veterinärbesök idag

Ja på fredagseftermiddagen hade vi hembesök av vår snälla veterinär Sanna som noggrant gick igenom alla valparna och berömde dem för att de var så runda och trinda med massa päls och att de såg så välmående ut. Samtliga valpar gick igenom utan en enda anmärkning. De fick sedan komma ut och busa på tomten i det soliga fina vädret. De verkligen älskar det.
Nu är samtliga valpar tingade vilket känns jättebra då vi vet att vi har jättefina familjer till dem alla. På söndag börjar de flytta till sina familjer som tålmodigt väntat flera veckor på just sin valp = )

En kille kvar...

Alla våra Rosevalpar har nu kommit tillrätta i sina egna familjer och valprapporterna har varit väldigt trevligt att läsa . På söndag är det dax att vinka av Mayas valpar utom en kille som är över och alltså till salu då den planerade familjen valde en s k adoptionshund istället . En av Mayas döttrar, Molly kommer bo kvar med sin mamma. Valparna har kunnat äta sin lunch ute och fått vara ute och leka lite nu i det fina vädret vilket de tycker är jättespännade och roligt. Fotot är på valpen som oxå vill ha en trevlig familj att flytta till så som hans syskon fått.

RSS 2.0