Nästa kull på g.....

 
Till helgen är det dags för Maya att bli mamma. Hon gick  tom förra gången, men vi ville så  gärna ha valpar med denna Skånepåg "Yogi"/Ch Daintys Foregin affair, så det fick bli en tur ned till Skåne igen för ett nytt försök. Och minsann denna gång är hon absolut dräktig. Inte lika många som Paddan fick skulle vi tro, men i alla fall tveklöst dräktig = )
Här en riktigt söt bild på när hon tagit en låtsasvalp till sin säng. Snart blir det "äkta" valpar till dig Maya.
 
 
 
Paddans är så nöjda vilket de visar genom att vara tysta, d v s ingen som ligger och piper, de ökar jättefint i vikt och allt bara flyter på som i skolboken = ) Paddan är en väldigt avslappnad mamma, ligger  och sover  utanför lådan men är alltid i lådan när hon vet att de är hungriga eller bara behöver bli ompysslade en stund.
 
 
Häromdagen klippte vi allas klor, oj det var inge kul alls.....de kämpade emot och det kan jag säga, det var inte alldeles enkelt för de är starka de små och man vill ju inte ta i fö rmycker då de känns så små. Men till slut så med lite list och många klappar så lyckaes vi klippa alla 162 klor !!
 
Det är stor efterfrågan på valparna vilket är trevligt tycker vi så vi hoppas få ett bra valpköpargäng  som förstår vikten av att inte låte dem vara ensamma för länge samt att aktivera dem med träning/kurser etc och inte bara en valpkurs. Ser det inte mysigt ut i valplådan? Fläckarna är nagellacksmarkeringar, annars är det stört omöjligt att se skillnad på dem = )

Kommentarer
Postat av: Martina och Fredrik

Nu kryssar vi av dagarna i kalendern:) längtar massor:)

2013-02-06 @ 20:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0