Snart en vecka

Tiden går så rasande fort och lika snabbt växer och utvecklas de. Numera nästan lyfter dehela kroppen när de tar sig fram i valpådan, till helgen kommer nog de första stapplande stegen som tas på darriga lite ostadiga ben. Även ögonen kommer börja öppnas i nästa vecka, de blir så mycket mer personliga då !

Men jag kan inte annat än tänka vilken otrolig förmån det är att få följa en valpkull så här, de är så fantastiskt att ha den möjligheten.
Varje morgon börjar med att man stoppar ned huvudet i valplådan varpå de genast börjar ta sig fram för att bara nosa lite.
Sedan är det vägning, varje valp och varje morgon så länge de är så här unga. På lördag blir det premiär för kloklippniingen ! Brukar inte alltid vara så populärt, men nödvändigt, sedan blir det kloklippning en gång i veckan hela livet ut.
Det är flera familjer som är intresserade av en valp, men vi kan inte lova bort någon annat än till de vi redan träffat och godkänt. Men de familjerna är vi glada åt att ha som valpköpare, är säker på att deras resp. valp kommer få det jättebra. Vi hoppas att någon tävlingsintresserad familj hör av sig då det finns potential med tanke på hur lättdresserad Paddan är, följsam och en smart tjej. Vi vill gärna ha några fler som kommer aktivera dem ordentligt och gärna tävla oxå.om träningen går bra.
När Paddans valpar flyttat påbörjar hon och jag en tävlingskurs inriktad på lydnadsklass 2 och 3, skall bli spännande!
Visst är de väl jättefina ? !

Kommentarer
Postat av: AnnaL

Helt underbara!!! :)

2013-02-01 @ 11:16:29
Postat av: Maira o Jaanus

Tack för att ni berättar om hur det är att ta hand om nyfödda valpar. Då känns det som vi skulle vara där också med er. Den lilla valpen på bilden är supersöt! tack tack!

2013-02-01 @ 18:14:10
URL: http://mairamartins.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0