valpköpare på besök

Idag har vi haft några av våra kommande valpköpare på besök.. Jag förstår att det är jätteskoj att få träffa dem i verkligheten. Valparna skötte sig exemplariskt och var vakna och lekte när de hade besökare här idag, i alla fall i 10-15 minuter, sedan blev de trötta och somnade så gott. Mamma Paddan är vrålhungrig hela tiden så vi har kokat vitkål och morötter så hon får äta sig mätt på det. Med mera mat än hon redan får idag skulle hon nog få överproduktion av mjölk vilket kan resultera i mjölkstockning så vi ger henne vitkål/morätter istället för att öka torrfodret ännu mera så hon slipper vara hungrig.
 
Paddans har vi vägt  och klippt klorna på. De är så himla lika varandra och är så jämnstora , väger nästan samma sak alla 9!
 
Tålmodiga Paddan!
 
 
Mayas växer också bra, men de skiljer sig mer i utseendet då en del är mörkare och några andra aningen ljusare, men  ingen lika blonda som Paddans av naturliga skäl.då både mamma Maya och pappa Yogi har mera färg.
Jag har även fotat Mayas valpar, de blir redan en vecka imorgon!
 
Mayas valpar 6 dagar
 
 
Imorgon är det dags att börja med välling i Paddans kull. Det brukar bli ett enda badande i vällingskålen, det är inte så enkeltt att förstå att man skall äta i den stora skålen, utan det brukar bli tramp med tassarna i vällingskålen, eller så brukar de kliva runt i skålen....men alla är barn i början, efter några dagar står de runt skålen och äter så fint och det låter så gulligt när de alla smackar i sig av den goda vällingen.
 
Våra kommande valpköpare kommer ta  jättebra hand om sina nya fyrbenta familjemedlemmar det känns  som jättefina goldenägare. Ett xtra stort tack till Maira och Jaanus som kom med en bukett tulpaner, i färgen YELLOW  = )  Tack snälla ni och verkligen roligt tänkt att komma med gula tulpaner. Jag uppskattar verkligen  sådana överraskningar = )
Vi har bokat in "vår husveterinär " Sanna som skall komma och besikta dem och vaccinera dem, tiden
går så snabbt så det är lika bra att ha det inbokat och klart i god tid.
De är registrerade i SKK nu och jag skall hämta ut stamtavlorna nu i veckan. Mayas valpar har vi inte döpt ännu vi måste klura lite till på namnen på vår S-kull, men det är gott om tid de är ju bara en vecka gamla ännu. Mamma Maya sköter sina småttingar med glans så de är trinda och ökar fint i vikt och sover så nöjda. Om några dagar kommer de att öppna sina ögon och en ny värld öppnas för de små, att kunna titta!

Kommentarer
Postat av: Cathrin

Åh, vad härligt att se att även "våra" valpar växer och blir större! :) Tiden kommer gå fort och vips är det dags att hämta vår valp från Maya också. :)

2013-02-17 @ 13:23:26
Postat av: Maira o Jaanus

Det var jätte kul att träffa valparna igår på riktigt. De är så söta att man skulle vilja ha dem allihopa...
Valparna utvecklas så fort och det skulle vara så kul att se de plaska i välling. :)
Tack för boken som vi köpte igår. Vi har börjat läsa den och vi tycker att den är helt fantastisk.

2013-02-17 @ 14:40:07
URL: http://mairamartins.com
Postat av: Sarah

Det var jättemysigt att få träffa valparna på riktigt och nu längtar vi tills nästa gång :)

2013-02-18 @ 18:09:31
Postat av: Fredrik

Jätte kul att träffa valparna igår

2013-02-18 @ 20:22:17
Postat av: Ann-Ci Aideheim

Vilket jättegäng gosebebisar. Om Dali förstått skulle han varit jättestolt. Nu får jag vara det i hans ställe. Valpköparna skulle bara veta vilken underbar morfar valparna har.

2013-02-19 @ 21:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0