Nu vet vi.....

Vilka som sparkat i Paddans mage ! Natten mellan 25&26/1 satt vi tillsammans med paddan och valpade. Hon var superduktig och hade väldigt lätt att valpa. Tror hon var i superkondis efter alla långpromenader vi går varje dag. Vi har nu fått inte mindre än 9 Rose- valpar 4 hanar och 5 tikar.
 
De äter och sover om vartannat, ökar jättefint i vikt allihopa och är nöjda och trygga valpar . Paddan är cool och trygg i sin mammaroll och allt går som i skolboken : ). Man njuter av att sitta i valprummet kan nog kika på dem hur länge som helst utan att tröttna! Hanarna ska heta: yellows först (så klart ) sen : Rose-Rebel, Rose-Replay, Rose-Runner, Rose-Rush och tikarna heter Rose-Rain, Rose-Relation, Rose-Ribbon , Rose-Romance, Rose-Roulette.Det känns som en sådan stor förmån att sitta här i valprummet och få vara med det här som tills för några månader bara var en tänkt stamtavla på en dataskärm och nu sitter vi här och njuter av 9 fina underverk och deras fina duktiga mamma paddan ; ),

Kommentarer
Postat av: Sarah

Åhh så spännande och roligt med den stora kullen :) och fina namn oxå .

2013-01-28 @ 07:08:56
Postat av: Maira o Jaanus

Oj oj oj, vilken stooor familj! Härligt! :) Och vilka fina valpar! Stor kram till Paddan som har varit så duktig mamma och stort tack till Irene och Tomas som har hela tiden varit runtomkring och sett till att allting har gått bra. Vi ser fram emot att träffa nya kullen!!!
Hälsningar från Maira och Jaanus

2013-01-28 @ 08:02:42
URL: http://mairamartins.com
Postat av: Martina och Fredrik

åh vadvi är glada! härligt att allt gick bra för paddan:) Nu längtar vi att få träffa dem:)

2013-01-28 @ 08:08:25
Postat av: Anna och Fredrik

Men gud vilka söta!! :) Ska bli så kul och träffa dom!

2013-01-28 @ 20:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0