Paddan växer och växer och växer........

Jag tycker inte det var länge sedan hon själv var valp och nu är det dax för henne själv att bli mamma! Kika gärna in på valpbilden som togs av en fotograf från Kennelklubben då hon själv var valp. Ligger just nu på indeexsidan på www.skk.se det som handlar om årets registreringssiffror. Visst var hon söööööt !!
 
Igår när det var kallt så hade vi bestämt att alla skulle ha sina vintertäcken på sig. Detta använder jag endast om det är mycket,mycket kallt för de har ju päls med underull så det skall egentligen inte alls behövas , men en del av våra börjar bli lite gamla och stela och då har det blivit att vi investerat i varsitt vintertäcke.
När vi är i Sälen på ex. julen kan det vara runt 20 grader och då känns det inte fel att även de får ha ett varmt skönt täcke på sig. MEN...Paddan hade vuxit ur sitt...magen är för stor = )  Så hon fick byta med Olivia som har ett som gick att ställa om bättre.
 
 
 
Hundarna älskar snö  och vi med, så vi trivs utmärkt i det fina vintervädret allihopa.
 
Idag skall valplådan byggas upp i Jennifers rum eftersom hon flyttat till Sofies rum som hon skall få ta över när Sofie kommer tillbaka från sitt skidlärarjobb i Vemdalen i mitten på april och då skall flytta till egen lägenhet i Fredhäll som hon köpt fr o m mars. Så valparna kommer finnas i lugn och ro med sin mamma på övervåningen de första veckorna i ett stort rum.
 
Nedräkningen har verkligen börjat och det skall bli så spännande att se vad som blir, goldenvalpar ja det vet vi , men inte vilken sort och hur många.
Paddan var ju ensam i sin kull men  vi hade en kull welshvalpar samtidigt, så hon fick busa runt med de tre jämngamla welskillarna då. Men hon hade hela mamma Stellas matbar för sig själv, och därav kom ju namnet paddan...hon jäste så mycket och såg ut som en padda. Det blev svårt att ändra det namnet som hon kallats för sedan hon bara var en vecka gammal..
 
Vi skall så smått börja planera lite valpnamn det är dax för bokstaven R. Vi har haft några trevliga kommande valpköpare som tingat valp, känns jättebra att det är fler än vi som väntar valp och det har varit väldigt gulliga familjer som jag är säker på blir bra goldenägare framöver. Men som hennes mage ser ut så kommer vi ha utrymmer för ytterligare några valpägare..
På bilden syns Paddans runda valpmage.  Ibland kan man känna små sparkar om man lägger handen på magen och då blir man ännu mera nyfiken och ser fram emot att få träffa dem !
 
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Maira o Jaanus

Hennes mage har blivit mycket större sedan vi var där för en vecka sen! Vad spännande!

2013-01-19 @ 17:26:10
URL: http://mairamartins.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0