valpbus !

Nu har de börjat ta riktigt fart i valplekarna, de busar med varandra, och har Vinna som sin bästa lekkamrat. Hon är helt underbar som lektant, blir nog en bra mamma när vi kommer att para henne nästa gång hon löper. Hon har en ängels tålamod och busar verkligen med valparna på ett så bra sätt. Mamma Mandy tar gäörna en paus från det emmelanåt, men annars är hon oxå en fantastiskt bra mamma. Leker och gullar med dem men är oxå bestämd och talar tydligt om vart gränsen går. Vilken kanonstart för valparna! Idag har vi idmärkt dem. De lekte runt i vårat kök minst en timme efter att ha varit ute nästan hea dagen så de kommer sussa gott inatt, det är jag säker på Kika gärna på länken, em liten filmsnutt från idag. http://www.keek.com/!jhjKcab

I Sälenfjällen

Vi har nu varit här i Sälen några dagar och alla hundarna stortrivs. Valparna tycker det är så spännande att leka runt i blåbärsriset. De är så framåt allihopa och är så goa när de viftar på sina små svansar och hela tiden är pigga på nya äventyr . Kan man ha det bättre egentligen än att umgås med 5 underbara welshvalpar ? 

Bilpremiär

 
Ja då har vår semester börjat så vi har packat in alla hundarna i bilen och våra valpar och är på väg till vårt ställe i Sälen/Tandådalen där vi skall stanna nästan en vecka. Valparna sover lugnt och vi har valt att köra sent så set blir naturligt för dem att sova . I Sälen kommer de få vara ute i skogen lite och nosa bland blåbärs och lingonrisen. Kommer bli skönt för oss alla. Pga återbud har vi en valp till salu vilket känns trist då vi sagt nej till flera som kontaktade oss i början och hjälpt dem vidare till andra valpar. Av erfarenhet vet vi att inga letar valp mitt i semestertiden utan först när skolorna sätter igång. Tråkigt när man litar på de som sagt de skall ha en valp backar ur efter rätt lång tid. Valparna växer och har nu börjat äta 3 gånger om dagen. Mandy är en så härligt säker mamma som uppfostrar dem perfekt ! Lägger in en nytagen bild precis innan de får lyftas in i bilen.

Så stora de blivit !

 
Igår kom vi hem efter att ha varit borttestamentera vecka och haft duktiga Malin boendes här hel veckan. Jisses så stora de blivit och så kontaktaökande och framåt. De skäller lite försöker klättra på valphagen och pussas med sina små tungor . Man kan inte bli annat än glad när man tittar på småttingarna och låter dem nosa och upptäcka sina tvåbenta flockmedlemmar. De slukar i sig vällingen och det låter så mysigt när de smackar i sig vällingen. På lördag är det dags att introducera valpfoder så de får då 2 mål mat om dagen. På söndag kommer de två första familjerna hit för att träffa valparna för första gången. Tror att de längtar !

RSS 2.0