Äter med god aptit

Numera äter bägge våra valpkullar på egen hand (tass? ) Men mammorna serverar dem fortfarande allas favorit, verkar inte finnas något som slår det och de hänger som klasar i sina mammors juver. Med deras vassa tänder gör det väl ont, men inte med en min visar tikarna det, utan står tålmodigt stilla och låter deras valpar dia.
 
På söndag kommer en familj och kikar på våra valpar, om vi bestämmer att de skall ha en av tikarna är alla Paddans redan bortlovade till jätterara hem som vi tycker i alla fall. Det känns så viktigt för oss att känna att alla kommer bli älskade och få leva ett liv som riktiga familjemedlemmar , vara aktiva och inte lämnas ensamma för länge.
I Mayas kull är det 2 hanar och en tik kvar att tinga men de är bara knappt 4 veckor gamla ännu  så det finns nog bra hem även till dem.
Paddans valpar brukar få härja runt i köket när vi är där, men bara två och två så vi kan studera dem lite mera. Har bokat tid för veterinärbesiktning och nästa helg skall vi chipmärka dem. Tiden går ju så fort, om bara dryga 2 veckor skall de börja flytta !!
Lite nytagna bilder på Mayas fina trinda valpar kan ni kika på denna gången = )

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vilka små godingar!
Tiden går fort nu och snart så är familjen utökad med ytterligare en tjej :)
Ses om en vecka!

2013-03-08 @ 21:21:14
Postat av: Cathrin

Åh, de är så himla fina! :D

2013-03-11 @ 08:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0