welsharna 1 vecka !

 
När jag tittar på dem ser jag hur stora de redan blivit på bara en vecka. Mamma Vinna är en cool tik som pysslar med dem och ger dem massa mat, men hon följer gärna med ut en liten stund på en kortispromenad i "vår lilla skog" för att rulla sig i gräset och bara mysa ute en stund. Vi tar alltid med goldentiken Fixa så mammorna får en egen liten promenad i lugn och ro bara mammorna.
Jag förstår att alla ni som ska ha en av valparna verkligen längtar, men det är också bra att ha både sommaren och en valp att se fram emot.
Vi har planerat öppet hus, en för goldisarna 29/5 och en för welsharna.25/5, Återkommer om tiden, men eftermiddag i alla fall, det är jag säker på redan nu. Men har i tankarna att kanske ta hem ett par-tre familjer åt gången också ,  lite tidigare så ni får se dem lite mera. Men vi har insett att vi inte kan ta hem var och en enskilt som varit här förut för valparna orkar inte vara vakna så länge som det skulle krävas, och det är ju inte så kul att bara se på sovande valpar......men än proriterar vi i första hand de som är "nya blivande" valpköpare som vi inte träffat förut. När vi har öppet hus, ja då orkar de säkert hålla igång mycket mera.
Än är valparna både blinda och döva. Men i veckan som kommer kan det vara så att welsharna kommer börja öppna ögonen, det är så roligt att en dag se hur det börjar glimma till lite i ögonvrån, då vet man att det är på gång. Och då blir de mera som individer och ännu sötare-Hundmammorna äter redan nu ungefär dubbelt så mycket som i vanliga fall och mer blir det, det kostar på att dia sina valpar = )  T o m så goldentiken Fixa hoppade upp mot köksbordet och stal en macka idag, sånt har inte hänt innan, hon tyckte tydligen hon  ville ha en macka till efterrätt = ). Eftersom welsharna är en vecka nu så har vi klippt klorna på dem för första gången något som vi sedan gör hela livet på hundarna då blir klorna aldrig för långa utan förblir välskötta . Det gick bra även om de så klart e lite pillrigt men med en vanlig nagelsax går det ändå bra
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Hon ser så nöjd och stolt ut fröken Fixa♡♡♡ Tack för valpbloggen, verkligen jättehärligt att få följa med i utvecklingen! Kram

2014-04-16 @ 21:08:07
Postat av: Sofia

Jättefina valpar! Vrider och vänder,och förstorar bilderna för att se så många detaljer som möjligt och drömma om vilken gullis som blir just vår! Spännande !!

2014-04-16 @ 23:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0