tillbaka i verkligheten igen

Nu har vardagen kommit in  igen. Vi hade både gamla och blivande valpköpare  till hjälp med att ta hand om våra 7 hundar då vi åkte skidor i St Anton nu på sportlovet. En fantastisk vecka med strålande sol från en klarblå himmel och vita alper med bra backar  har vi ju inte varit särskilt bortskämda med . Härligt att göra något annat emellanåt,! Hur mycket vi än älskar åra hundar behöver man nog komma bort ibland och göra något helt annat med familjen. Så vi är  verkligen tacksamma för all l hjälp vi fått. Och hundarna har trivts så bra och familjerna som hjälpt till har också tyckt det varit kul.med xtrahundar.
Goldentjejen Fixa ser redan rund ut ! Och welshen Vinna har rosa tuttar,det första tecknet man kan se att de är dräktiga, så ja, vi tror att bägge tikarna är dräktiga. Så spännande ! Vi börjar bli riktigt "valpsjuka" nu,
Idag har  Vinna varit på rallylydnadskurs, så länge hon inte är för tjock så  kan hon ju tränas lite. Men Jennifer som är den som tränar och tävlar Vinna i det har även börjat skola in goldentjejen Paddan (Fixas storasyster )  nu så att hon får ta över som tävlingshund när Vinna kommer gå på "mammaledigt" inom en ganska snar framtid. Bägge tyckte det var jättekul på träningen idag och Jennifer fick en massa matnyttiga tips  för det fortsatta tränandet/tävlandet..
Några familjer har hört av sig om valpar, både golden och welsh vilket vi tycker är jätteskoj att lära känna dem innan tikarna får sina valpar. Då får de blivande valpköparna vara med och vänta valp = )
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0