NU VÄNTAR VI GOLDENVALPAR

Såå är det även goldenvalpar på gång. Idag parade vi  "Paddan" med Ch Combine Nintendo. Vilket charmtroll han är, det kommer nog bli jättetrevliga och arbetsvilliga valpar som blir flyttklara i mitten av juni.
 

 
 
Vi kommer förhoppningsvis para även Paddans dotter så med lite tur blir det en kull leveransklara omkring midsommar, men Leija är inte parad riktigt än så vi får se om det går som vi hoppas = ) Vår förhoppningsvis dräktiga welsh Juni mår prima och är lika pigg och glad som alltid.
 
 

Nu har våra tikar börjat löpa.....

Det började med welshen Juni som också är parad. Men ofta blir det så att när en börjar följer de andra snart efter och detta har inte varit ett undantag..... nu har både goldentiken Paddan och welshdamen Vinna också börjat att löpa. Att vi ska para Paddan är inget att ens fundera över. Hon blir 6 år snart och har bara haft en enda kull tidigare. Ingen kan lasta oss för att ta många valpkullar på våra tikar precis = )
Men nu har vår fina welsh championtiken Vinna också börjat så där har vi haft mera funderingar, det är så viktigt att finna bra familjer till valparna så att de får bra, trygga och aktiva hem.
Vi är måna om våra valpar och vill verkligen att de ska ha ett bra hem framöver så därför blir vi förstås väldigt noga.
Men vi tror också att våra valpköpare känner sig trygga med att vi finns för dem även efter att de har köpt sin valp från oss. Så ja vi har tagit beslut om att para Vinna också. Det blir en bra tid för att hämta sina valpar, Junis kull precis i början av Juni, Paddans i mitten av Juni och Vinnas strax innan midsommar. Nu hoppas vi att parningarna kommer att gå bra, Paddan skall vi åka till Eskilstuna med nästa helg räknar vi med Och Vinna skall resa till en kennel nära Vadstena om ca 10 dagar. Några trevliga valpintressenter har börjat höra av sig och visat intresse för valp ifrån oss men vi har inte hunnit träffa någon ännu men det är alltid trevligt med ett intresse för våra valpar.

Valpsjuk = )

Yes ! Idag har vi parat Juni med fine Frippe som de kallas till vardags. Självklart har de mycket tjusigare namn i stamtavlan. Vi har ju valt namn som är från Wales eftersom rasen härstammar från just Wales. Så alla våra valpar är namn på orter eller annat i just Wales. Vi ser så mycket fram emot en kull fräkniga rödvita valpar som föds i början av april och blir flyttklara i månadsskiftet maj/juni.

RSS 2.0