Bara en kull kvar nu

 
nu har vi bara leias 7 valpar kvar hemma. Vi har fått bara positiva rapporter och fina bilder och filmer dom får oss övertygade att alla fått så bra familjer som vi hoppats på. Fina dagar som detta får de vara ute mycket men vi tar in dem två och två i köket oxå för att se om det kan vara några skillnader på dem mer än utseendet . Här är några dagsfärska bilder på våra valpar 

Tröttisar

 
valparna har varit ute och lekt är så skönt för dem i det fina vädret . När vi burit in våra yngsta valpar somnade de nästan direkt !

Nya kompisar

idag byggde vi en större hage och lät småttingarna gå i samma Valphage som sina 2 veckor äldre släktingar. Mestadels hökl de små ihop och de äldre ihop men ibland var det någon som blev lite nyfiken och gick och kollade på de andra.. Det är bara två veckor mellan dem så man inser hur snabbt de växer! Om en vecka börjar paddans valpar flytta . Vi vet att alla kommer till kärleksfulla hem där de får vara en del av familjen ! 
 
 

Lite goldenfoton

 
jag tänkte det blir lite nytagna kort på bägge goldenkullarna. De stora har kunnat vara ute en stor del av eftermiddagen och hade besök av grannens dotter som satt inne hos dem i hagen och gullade med dem. Våra yngsta har börjar busa lite nu och gjorde sitt bästa för att hjälpa mig att byta ut till nya tidningar i deras hage hm.....hjälp var det kanske inte direkt men kul hade de! 

Flyttat hem

ja så har det gått 8 veckor sedan welsharna föddes ! Så både igår och idag har de fått flytta hem till sina egna familjer . Vi har fått rapporter och det veterinären sade att hon tyckte valparna var både trygga och tåliga verkar stämma , vilket vi oxå tyckt. Det har varit några bråda dagar så men nu ska det snart komma lite bilder på goldisarna . paddans valpar har fått flytta ned till den större hagen och leias till rummet där paddan bodde innan. Leia ligger gärna ute på balkongen och kollar läget eller helt enkelt bara sover där. På måndag kommer en hundfotograf hit som heter Eivor Rasehorn för att fota paddans valpar till en hundkalemder bl. a
Eivor har gjort många kalendrar genom åren bl a den som många kanske hört talas om eller sett med brandmän  på?

RSS 2.0