Paddan dräktig !

glädjande nog är vi nu säkra på att paddan är dräktig ! Är ju en hel månad kvar men hon är redan rund om magen vilket både vi och kommande valpköpare ser fram emot. Hennes dotter vars valpar blir leveransklara de första dagarna i juli har ökat lite i omgång men har inte gått dräktig lika länge. Har haft några blivande valpköpare på besök där jag känner mig säker på att valparna får ett bra hem. Men vi har nog utrymme för några fler bra valpägare. 
 

Paddan e nog oxå dräktig

Ja nu börjar vi bli säkra på att vår goldentiken paddan oxå är dräktig 👍🐾 ser så mycket fram emot valpar om drygt en månad. Ett par tidigare valpköpare som haft goldisar från oss tidigare har återkommit vilket känns jättebra förstås . Vi hat börjat ta hem några familjer då vi tycker det är trevligt att hunna träffas innan valparna föds. Welshen juni börjar bli riktigt tjock men varför vill nästan alla ha just tikar den här gången?? Förra gången vi hade welshvalpar var det nästan tvärtom! Ärligt förstår jag inte vad det beror på? Hanarna är precis lika trevliga och det skiljer inte jättemycket i storlek och vikt. Så om det inte dyker upp någon som är väldigt tävlingsintresserad och/eller utställningsintressetad så är nog Welsh tikarna i stort sett tingade om inte juni får massa tikar .....

Rund mage

Nu har juni börjat få en rund mage ; ) hon är så bedårande söt med sina fräknar och nyfikna blick . Undrar om hon ens fattat att hon ska bli mamma snart? Vi har nu börjat ta hem och träffa de som är intresserade av en welshvalp från oss vilket är så bra att hinna lära känna och att de får vara med och "vänta valp". När det gäller golden är paddan parad och hennes dotter leia är oxå parad. Goldenvalparna blir flyttklara i mitten av juni resp. månadsskiftet juni/ juli. Det är en gin tid att få hem sin valp på och en förhoppningsvis fin försommar så de kan få tulta runt gräset.

RSS 2.0