1 vecka kvar nu!!!

Fixa hänger med bra på promenaderna men aptiten har minskat de senaste dagarna inte så svårt att förstå är nog rätt så fullt därinne: )  vi tycker det ska bli så spännande vilka de är därinne i hennes runda mage. De är så välkomna både av oss och de som vill ha en Fixavalp❤️ Welshen Juni försöker busa med henne men hon är måttligt intresserad just nu. Hon är lite mer hässjig nu men det är helt som det brukar vara i slutet på dräktigheten. Nästa gång jag skriver här i bloggen blir nog när de ligger i valplådan som är uppställd i valprummet och bäddad och klar. 
 

Inte lätt ....

fixa fortsätter att bli rundare om sin mage och trots att vi egentligen har full koll på hur länge hon gått dräktig fick vi lite noja och tänkte vi kanske hade räknat fel och att hon ska valpa redan nästa vecka !!!! Men vi har dubbelkollat så nä det är två veckor kvar just idag !  Hon får massa mer mat men är kroniskt hungrig. Hon åt tom en rå stor potatis igår något hon inte skulle göra annars . Söta Fixa ❤️
 

Valpar i magen

 
Länge gick vi och tittade  på Fixas mage och försökte gissa om hon var dräktig eller inte. Så plötsligt för några dagar sedan var det som att trycka på en knapp hon hade fått en valpkula 😍 så det råder liksom ingen tvekan längre . Hon har börjat stjäla mat oxå från sina hundkompisar som inte slukar i sig lika fort. Vi har givetvis ökat mängden foder och bytt till ett som är anpassat till dräktiga tikar men hon är ju så hungrig jämt!

RSS 2.0