Fräkniga valparna har oxå anlänt

 
 
 
 
 
 
 
Det har varit rätt mycket den senaste veckan . Dels så dog ett par goldenvalpar för oss den senaste nu i måndags vilket resulterade att främst tikvalparna inte räckte till vilket vi trodde de gjorde då de var nyfödda. Inte helt enkelt att behöva lämna återbud till så fina o trevliga valpköpare som väntat på en golden från oss. Men nu är goldenvalparna placerade och de mår prima! Är ju alltid så att de första dagarna är de mest riskfyllda när det gäller små valpar.Titta vilka fina halsband de fått från pappa Robins matte.
 
i söndags såg vi det var dax för welshen att få valpar. Hon valpade natten mellan söndag och måndag och valparna är jättefina och ökar fint i vikt. Men så kommer vi till vilka som ska få möjlighet till en fräknig valp? vi parade ju både vinna och juni nen juni fick tom ich det innebär att det inte kommer räcka till i vart fall inte tikarna. Vi har många trevliga familjer där valparna säkert får ett bra liv men vi vill å kommer frågan vilka kan få en av dem? Finns någon där könet saknar betydelse ? Finns någon som kommer lägga ned mycket tid på träning och kanske ha siktet mot tävling framöver? 
 
Vinna är nog kennelns coolaste hund 🐶❤️
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johan Grimstig

Herregud vad söta alla valparna är, såå tråkigt att alla inte klarade sig men skönt att de övriga mår bra nu. Hoppas ni får det lite lugnare nu när alla är välmående. Må så gott!

2019-05-24 @ 10:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0