1 vecka gamla ❤️

 
Nu har det redan gått en vecka och allt är jättebra med dem och mamma Juni. De äter och sover och verkar inte ha något att klaga på 😉 vi sover i rummet intill så vi vaknar direkt om någon valp är missnöjd vilket tydligt hörs i så fall även fast de är så små så kan de låta riktigt ordentligt om de hamnat för långt från sina syskon i valplådan. 
Spaniel o retrieverklubbens klubbtidning Apportören kommer ha en artikel som ett uppfödartips om vår valplåda som är en barnpool vilket vi är så nöjda med. Vi har haft i trä och spånskiva tidigare vilket nog fortfarande är vanligast men denna barnpool är mycket smidigare med mjuka kanter och väggar , lätt att rengöra och tar minimalt med plats när man tömt ut luften så vi tipsar gärna våra uppfödarkollegor om detta.
Juni kryper ibland in under Jennifers säng då det är svalt att ligga där emellanåt. Problemet är att hon inte lyckas krypa ut igen utan ligger och piper och gnyr tills vi kommer upp och lyfter sängen lite så att hon kan ta sig ut. Welshar är ju smarta hundar men hm.... att hon inte lärt sig än att hon faktiskt inte kan ta sig ut.Vi är dock noga med att stänga dörren till Jennifers rum då vi inte är hemma så det inte händer då att hon fastnar när hon ska in till valparna.
idag är det premiär för valparna ska få sina klor klippta för första gången vilket de kommer bli vana vid innan valpköparna får göra det själva en gång i veckan vilket vi själva gör varje söndag. Det är sån förmån att vara uppfödare och få följa småttingarna så här varje dag man ler hela tiden när man tittar på dem. De har olika teckningar allihopa så ingen är den andra lik på det viset i alla fall . From nästa helg ska vi ta hem ett par familjer som var bestämt de skulle komma innan hon valpade men så tjuvstartade hon ju så vi fick ställa in. De får träffa mamma Juni de andra hundarna och oss men ingen direkt valp då de är för små då. 

Kommentarer
Postat av: Familjen Lindén

Åh vad kul att läsa om valparna och se bilder.
Vi längtar så.
Sköt om er.

2020-01-19 @ 19:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0